We’ve updated our Terms of Use to reflect our new entity name and address. You can review the changes here.
We’ve updated our Terms of Use. You can review the changes here.

2021​-​2022

by Tom Hagan

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR  or more

     

  • El treball "2021 - 2022" només s'edita digitalment. Però s'han fet unes rajoles commemoratives amb els motius de la portada amb els títols de les cançons i enllaç de descàrrega al revers.

    Includes unlimited streaming of 2021-2022 via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    ships out within 7 days
    edition of 200 
    Purchasable with gift card

      €12 EUR or more 

     

  • Full Digital Discography

    Get all 6 Tom Hagan releases available on Bandcamp and save 15%.

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality downloads of 2021-2022, 2016-2020, Carles Vidal, Muy Bien Carlitos, Carlitos Ferrocarril, and Carlitos Buey. , and , .

    Purchasable with gift card

      €29.75 EUR or more (15% OFF)

     

1.
Pluja 01:57
Cau una fina pluja a sobre el teu cap, i em fa pensar que m’he enamorat: és com un vel, una senyal d’amor que em porta fins a un altar. Un altar rodejat de somriures i flors, però al mig perviu un record dolorós: restes de sang i plors ens parlen d’un antic sacrifici horrorós, i aquí venen les pors.. . Uuuuhhh uuuhhh uuuhhh uuuhhh ...i aquí venen les pors. Càntics satànics s’infiltren dins del meu cor i en fan sortir tot el rancor d’aquells amors que no han anat enlloc: perds temps, perds emoció. I mira que porto anys esperant un “sí”, i qui collons vol viure així?!? Si quan arriba la il•lusió el “no” el dones per fet. I tu molla i jo sec. Estàs molla i jo sec.
2.
Ballen esquelets, fan por: ulls buits, somriure delator... Sona un obscur tambor, marca la processó, ballen la dansa de la mort. Tria quin és el teu lloc: als núvols, o a dins del sot. I ja no em parlis més d’amor, si em dius que no tens sort balles la dansa de la mort. No hi ha colors, és blanc o negre i prou. Vius i celebres la mort? No hi ha colors, és blanc o negre i prou: vius i celebres o vens i balles la mort. Tothom la balla algun cop fugint d’algun mal glop. La gent –quan no hi ha amor– balla la dansa de la mort; ballem al so de la mort.
3.
Hi ha una sala a la vila plena de retrats, de gent que ja no hi és, fa anys que han traspassat. Alguns van ser brillants, d’altres uns desgraciats; això no treu que segueixin allà penjats. Per bé –o bé per mal– van ser protagonistes d’un passat oblidat que només una paret ha conservat. Noms en un gran llistat perdut, descatalogat. Noms buits d’identitat, fa temps que han caducat. Noms com el teu o el meu, amb certa fama breu... ...i no saps el poc que m’importen. Hi ha un cementiri a fora el poble, abandonat, els noms no s’hi llegeixen, s’han quasi esborrat. Els morts hi resten sols, cap flor al seu costat, potser van ser parents però tots ho hem oblidat. També ens oblidaran, dissoldran la nostra història en una història de tots on només recordarem els nomes més forts. Noms que t’han trepitjat buscant celebritat, noms en un gran llistat de gent que ha destacat. Noms com el teu o el meu però amb fama de semidéus... ...i no saps el poc que m’importen. Noms, noms, noms...

about

Tom Hagan va retornar després d’un llarg silenci amb el disc 2016-2020, un treball amb una sola cançó. Es definia com a gandul i deia sense gaire convicció que potser faria algun altre tema nou.

Ara ens sorprèn amb 3 cançons noves, el triple de feina que l’anterior vegada! Una mena de EP titulat 2021-2022 que dialoga amb l’anterior amb el títol i la portada, però no en l’estil.

Tres temes de pop classicón aparentment senzills que recorden a la trilogia Carlitos, però filtrat a través del que ha passat entremig. O sigui, que tot sembla igual i tot és diferent.

Els temes només s’editaran digitalment a les plataformes habituals, però es faran unes rajoles commemoratives amb els motius de la portada amb col•laboració amb l’empresa de ceràmica Bussoga. Tothom qui en vulgui una còpia pot posar-se en contacte amb l’artista i la rebrà juntament amb un enllaç gratuït de descàrrega.

credits

released March 21, 2023

Tom Hagan – veus, guitarra acústica, teclats
Manel Díaz – baix
Juan Herrera – guitarra elèctrica
Joan Planas – bateria track 1
Oriol Tonietti – bateries track 2 i 3

Totes les cançons escrites i composades per Tom Hagan amb arranjaments de Manel Díaz, Juan Herrera, Oriol Tonietti i Joan Planas.

Gravat per Lluís Costa a SoundClub entre agost i setembre de 2022
Mesclat per Carles Xirgo, Manel Díaz i Tom Hagan
Masteritzat per Víctor Garcia a Ultramarinos Mastering
Il•lustració de portada Ilich Roimeser www.instagram.com/ilich_roimeser

license

all rights reserved

tags

about

Tom Hagan Salt, Spain

contact / help

Contact Tom Hagan

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Tom Hagan, you may also like: